Як і передбачалося, ось і геї-скандалісти.

images (9) Більш ніж десять років тому, я попереджав про те, що ті, хто “вийшли з комірчини”, – я маю на увазі гей-активістів – захочуть загнати в комору консервативних християн. (Гра слів: “вийшли з комірчини” – англ. “came out of the closet”, друге значення – “визнають своє захоплення представниками тієї ж статі” – прим. перекладача.)

Я говорив про те, що в лексиконі ЛГБТ-активістів “толерантність” означає нетерпимість до всіх поглядів, відмінним від їх власних, “різноманітність” – їх доріжка, а скоріше – шосе, А “включно” – виняток всіх протилежних думок і цінностей.

День за днем ми спостерігаємо, як це все розгортається прямо перед нашими очима.

У Великобританії, як повідомляє видання Pink News , “Шотландія готує невелику армію дружніх до ЛГБТ співробітників поліції, щоб викорінити злочини на грунті ненависті.”

Перед цією “маленькою армією” поставлено завдання заохочувати жертв “злочинів ненависті”, повідомляти про ці злочини в поліцію, тому що кількість задокументованих випадків, як стверджується, занижено.

Проблема в тому, що у Великобританії проповідникам, просто читає Писання на розі вулиць, були пред’явлені звинувачення в злочинах “на грунті ненависті” відносно представників ЛГБТ.

Принаймні в одному з випадків проповідник звинувачений у злочині на грунті ненависті просто тому, що слухає його лесбіянка відчула, що її дискримінують. (На щастя, справа була закрита, і за арешт проповідника і його 11-годинне перебування в тюрмі була виплачена компенсація в розмірі близько $ 4000..)

Що тепер буде з цієї “маленькою армією”, що шукає такі “злочини”?

Кілька років тому я почав писати про “поліції різноманітності” , використавши цей термін як метафору. Сьогодні це більше не метафора.

gayz2

Дальше більше. У Шотландських школах вводиться пильніше вивчення теми.

Як пояснив Фергус Макміллан, виконавчий директор молодіжного суспільства ЛГБТ Шотландії: “В даний час ми працюємо з цілим рядом партнерів, включаючи Мережа Рівності (Equality Network), для підвищення рівня документування гомофобних, біфобних і трансфобних злочинів та пригод на грунті ненависті, щоб поліпшити можливу підтримку тих, проти кого ці дії спрямовані. “

Мабуть, якщо маленька дівчинка протестуватиме проти того, щоб помилившийся маленький хлопчик ходив з нею в один і той же туалет, вона може бути винною в “трансфобному злочині на ґрунті ненависті.”

Джон Нокс, мабуть, перевертається в могилі.

Тут же, в Америці, веб-сайт Insider Higher Ed написав 10 березня, що “В листі Національної студентської асоціації спорту в середу понад 80 організацій лесбіянок, геїв і трансгендерів закликали асоціацію відмежуватися від усіх релігійних навчальних закладів, які дискримінують студентів-трансгендерів.”

Іншими словами, якщо релігійне вищий навчальний заклад не може підтримати трансгендерних активістів в своєму кампусі – через своїх конкретних релігійних переконань – то асоціація має бойкотувати цей заклад.

Давайте, розкажіть мені про нетерпимість і скандалізме!

Тобто, якщо релігійні інститути типу Витона, університету Орала Робертса або університету Бригама Янга не хочуть визнавати біологічного чоловіка жінкою, і тому не дозволяють йому жити в одній кімнаті з жінками, користуватися жіночої роздягальнею і жіночим туалетом, грати в жіночих спортивних командах і бути членом колегіальних жіночих груп, то університет буде винен в трансгендерній “дискримінації” і асоціація повинна його бойкотувати.

Повторюся, в світі гей-активістів, “включення” – Це вулиця з одностороннім рухом, з примусом за допомогою скандалів і бойкоту.

Одна стурбована мама з Австралії написала в наше служіння:

“Я слухаю вас і читаю ваші статті тут в Австралії і хочу попередити вас про те, що відбувається тут. Уряд ініціював таку програму :

Вони хочуть ввести примусове її вивчення у всіх школах. У ній міститься інформація для навчання дітей-трансгендерів того, як пов’язувати груди і ховати геніталії. Доктора попереджають, що це небезпечно для дітей і може навіть мати летальний результат.

gayz3

Гірше того, деякі великі проповідники-п’ятидесятники, переглянувши її, сказали, що вона не така погана, як попереджають нас деякі християнські лідери.

Деякі ресурси на сайті ‘Safe School’ (Безпечної школи) містять курс ‘All of us’ (Всі ми), описаний як ‘Новаторський навчальний курс, що підтримує гендерну різноманітність, сексуальне різноманітність і міжстатевих тематику’. А також ‘Керівництво для допомоги студентам в підтвердженні або зміні статі в школі’, описане як ‘Покрокове керівництво для шкіл, що підтримують трансгендерних і гендерна різноманітність студентів, що бажають затвердити свою статеву приналежність в школі, що підходить для початкової та середньої школи.’

Сам по собі документ пояснює, що він ‘включає людей, які ідентифікують себе як жінки, чоловіки або ні жінки, ні чоловіки. Терміни, які можуть бути використані для опису їх статевої приналежності, – це трансгендер. ‘ “

І цей освітній “ресурс” може стати обов’язковим в школах Австралії. Ось такий останній приклад війни в гендерному питанні.

У своїй книзі Outlasting the Gay Revolution (Переживаючи сексуальну революцію) , я попереджав, що (гей-активісти) можуть і обов’язково перегнутий палицю, і ті, хто колись критикував їх і залякував, можуть самі стати об’єктом критики і залякування , і що війна ЛГБТ проти гендерних відмінностей і природного шлюбу знищить їх, оскільки вона йде врозріз із самою суттю людського суспільства.

Мало-помалу – хоча ні, досить швидко і агресивно – ми бачимо, як це відбувається прямо на наших очах. На жаль, багато консервативні християни все ще сплять в той час, як інші, немов горезвісна жаба в закипаючою воді, знаходяться в духовному тумані, звикнувши жити в цьому світі, перевернутому з ніг на голову.

Зараз саме час прокинутися, повернутися в реальність і сказати: “Не в моїй школі, не в моєму кампусі, не в моєму місті.”

Ми можемо захищати те, що вважаємо правильним, і одночасно любити тих, хто не згоден з нами.

І навіть якщо ми не можемо повністю повернути хвилю назад, ніхто не заважає нам плисти проти неї.

Як одного разу сказав Мальком Маггерід: “Ніколи не забувайте, що тільки мертва риба пливе за течією.”

Не будьте мертвої рибою!

Джерело Майкл Браун

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь