Відомий супермаркет вляпався у гучний скандал: соцмережі лютують

Касир доволі різко реагувала на прохання говорити державною мовою. Вирішити конфлікт не вдалося навіть адміністратору, який знайшов дивне виправдання співробітниці

В супермаркеті “Сільпо” на Дніпропетровщині розгорівся справжній мовний скандал – касир відмовилася спілкуватися із клієнтами українською та відкрито їм грубила.

Про це на сторінці у Facebook повідомили місцеві мешканці.

Коли до магазину завітала подружня пара, касир Наталія привіталася на суржику, а на прохання говорити державною мовою відреагувала досить різко: мовляв, буде вказівка згори, тоді і погодиться.

Навіть коли покупець нагадав їй, що жінка порушує Конституцію України, де чітко прописані мовні положення, продавець не змінила свою позицію.

Чоловіку не залишалося нічого іншого, як у цивілізований спосіб відповісти на хамство – він покликав адміністратора, щоб хоча б той розібрався у ситуації. Втім, не допомогло навіть керівництво:

“Можливо, вона не знає української мови?” – відповіли клієнту.

Користувачі соцмережі не залишили цей випадок без уваги – більшість із них просто шоковані тим, що адміністратор виправдав таку поведінку продавця недостатнім рівнем освіти. Хоча нічого не заважало касиру за роки своєї роботи “підтягнути” рівень знань з державної мови.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь