У Рівному депутат відстрілювався від поліцейських (ФОТО+ВІДЕО)

20160708170413

У Рівному депутат міської ради Василь Немеш використав зброю. Це сталося у новобудові на вул. Ст. Дем’янчука 1А, яка дотична до депутата Немеша.

У дворі зараз присутні співробітники поліції, лікарі та рятувальники. Поліцейські прибули обшукувати квартиру № 72, за рішенням суду, однак, зустріли збройний опір від депутата Василя Немеша.

IMG_0704

Працівник будинкової служби Василь Котеля, який бачив події, розповідає, що було 4 постріли: « Я чув звуки пострілів. Всі почали тікати, рятувальники втекли. Стріляли в нас », – каже він.

Проте депутат запевняє, що стріляв у підлогу. Також він продемонстрував дозвіл на носіння зброї, однак, відмовився, щоб його фотографували.

IMG_0705

Журналісту порталу «ЧаРівне.інфо» він розповів свою версію подій. За словами депутата, він представляє інтереси Оксани Овдійчук, яка є представником адвокатського об’єднання «Справедливість». Немеш заявив, що “поліцію замовили”.

IMG_0706

Співробітники міської поліції прийшли з рішенням судді на обшук даної квартири. Але вони не мають право її обшукувати , – додав депутат. – Мене попросили захистити, не пустити.

Зараз чекають слідчо-оперативну групу.

Джерело

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь